Seeds Memories Photography | Bucuresti | Wedding Photography

 

Servicii | Fotografie de nuntă 
  


 Your moments in time 

 

 Momente unice. Sute de emoții. Mii de trăiri. O zi. O poveste. Voi.  
  
 Care este povestea voastră? Ce ați vrea să vă amintiți de la nunta voastră?  

 

Wedding photography ©Seeds MemoriesFotografie de nunta | Wedding photography ©Seeds Memories

  

Seeds Memories înseamnă întâlnirea dintre voi și amintirile pe care vreți să le păstrați în timp într-una dintre cele mai frumoase  zile ale vieții. Cautăm să surprindem în imagini momentele importante pline de bucurie și emoții autentice: ale voastre, ale  familiei, ale prietenilor, atmosfera și distracția zilei, anumite momente care uneori trec neobservate, frumusețea nunții voastre.  

 

"fotografie de nunta in stil contemporan", "fotografie de nunta stil cinematografic", "fotografie de nunta creativa", "fotografie de nunta cu balonul"Fotografie de nunta | Wedding photography ©Seeds Memories

 

Punem suflet de la prima întalnire  cu voi si până la livrarea finală a fotografiilor și albumului. Ne-am gândit ca amintirile pe care le veţi păstra în timp să vi le oferim într-un ambalaj deosebit, o cutie din lemn insoţită de un stick USB special realizate pentru voi. Ne dorim ca de fiecare dată când vă uitati la fotografii să puteţi simți calitatea și grija pe care le-am pus în aceasta experienta. Suntem sigure că o veți iubi de îndată ce o veți primi.

 

 

Puteţi păstra cele mai frumoase momente ale nunţii voastre într-un album foto retro de care nu vă veţi plictisi niciodata.

Specificaţii 

Albumul are coperţi din piele naturală, conţine 100 pagini pe care pot fi prinse fotografii cu dimensiuni de la cele mai mici şi pâna la A4. Este disponibil în culori şi dimensiuni variate, cu sistem de prindere în colţare autocolante.  

Preţul albumului este separat iar preţul variază în funcţie de dimensiunea aleasă.

 

 

Oferta pentru fotografia de nuntă este personalizată și variază în funcție de complexitatea evenimentului și de cerințele voastre  (documentarea fotografică în întregime sau parţială a evenimentului, număr de ore, etc). Ca idee, onorariul nostru începe de la 800 euro dacă vorbim de o nuntă în  Bucuresti cu un număr de maxim 80 de invitați, prezența a doi  fotografi timp de 8 ore, ceremonia religioasă, petrecere, o galerie online pe care o puteți impărtăsi cu prietenii și familia, unde  imaginile pot fi descărcate digital, 50 de fotografii tipărite 13x18 (la alegerea voastră). Putem fotografia oriunde în București, în țară, în Europa.  
Pe noi ne puteți cunoaște mai bine prin fotografiile noastre, aici.  
   
Dacă sunteți interesați să faceți o rezervare, vă asteptăm cu un mesaj
aici, cu un e-mail la seedsmemories@gmail.com sau ne puteți suna la  +40722 632 203 / + 40724 350 898.
   
  


  
  


 

Contactati-ne la:

seedsmemories@gmail.com

+40 722 632 203 / + 40724 350 898