´╗┐ Seeds Memories Photography | Bucuresti | Fotografie de produs: Din pasiune pentru cafea

Fotografie de produs: din pasiune pentru cafea

Cine suntem?

O echipa de fotografi, indragostiti de cafea, povesti, fotografie. Ne place sa spunem povesti in imagini cu si despre cafea. Stim cat de importanta este fotografia unui produs si ce beneficii poate sa aduca aceasta brand-ului respectiv.

 

Ce servicii oferim?

Daca ai nevoie sa evidentiezi brand-ul sau produsul tau, pe site, intr-un catalog de prezentare sau in meniul de bar sau restaurant, contacteaza-ne sa vedem cum putem dezvolta un astfel de proiect impreuna. Sau, daca vrei sa mentii activa comunitatea de oameni de pe Facebook sau Instagram, unde ai nevoie in permanenta de continut nou de calitate, suntem echipa potrivita pentru realizarea acestor fotografii.

"fotografie de produs-cafea"

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Realizam fotografii profesionale de calitate, atat pentru site-uri si/sau cataloage si brosuri de prezentare (fotografii de produs standard, pe fundal alb/negru), cat si pentru retelele de socializare (Facebook, Instagram etc). Fotografiile de continut pentru retelele de socializare le putem realiza in contexte personalizate si variate, cu diverse accesorii specifice pe care le detinem in studioul nostru foto.

Experienta si background-ul nostru in fotografie si marketing aduc valoare proiectelor realizate pentru clientii nostri, facilitand astfel intelegerea eficienta si rapida a business-ului. Si, pentru ca stim cat de important este sa fiti gasit de catre motoarele de cautare, optional putem adauga cuvintele cheie necesare in spatele fotografiilor (SEO friendly images).

Detinem un studio foto dotat cu echipamente de ultima generatie.

 

Stim ce inseamna fotografii de calitate, preturi decente si corecte si termene limita indeplinite.

 

Contactati-ne la:

  • 0722 632 203 / 0724 350 898 

  • seedsmemories@gmail.com

  • facebook.com/seedsmemories

  • instagram.com/seedsmemories

Sau click aici pentru a ne trimite un mesaj direct de pe site.

Daca vreti sa vizualizati si alte tipuri de fotografii de produs realizate de noi click aici:

 

"fotografie de produs-din pasiune pentru cafea si cafenele"