Seeds Memories Photography | Bucuresti | New Beginnings

New Beginnings

November 11, 2017  •  Leave a Comment

Ne-am reîntors. Am lipsit din online pentru a munci la un vis pe care îl aveam de multă vreme: un spațiu, un loc unde să putem crea tot ce ne trece prin cap din punct de vedere fotografic. Și am găsit acel loc. Cu bucurie și emoție, vă așteptăm la studioul nostru. Să ne vizitați, să stăm de vorba, să creăm împreună amintiri prin fotografie.  
  
Studioul se află într-o zonă centrală a orașului, în Vatra Luminoasă, lângă Stadionul Național Lia Manoliu. În paralel cu vizionări, amenajări, cumpărături și tot ceea ce a mai fost nevoie, am lucrat și la diverse proiecte fotografice.  
  
Se simtea nevoia și de o actualizare a site-ului nostru, așa încât am urcat o mică parte din activitatea noastră de la studio pe site-ul nostru
aici .


Câteva din imaginile realizate în anii anteriori la evenimentele pentru copii le puteți vizualiza aici.
  
Și, o secțiune nouă pe site,
"Wedding stories", în care vrem să vă arătăm câteva dintre nunțile care ne-au rămas în suflet datorită oamenilor minunați și vibe-ului fantastic.   
  
Vă așteptăm
pe site, pe blog, pe pagina de facebook sau pe instagram pentru a afla de evenimentele pe care vi le pregătim. (teaser: în câteva zile veți putea face rezervări pentru sesiunile foto de sărbători, detalii în curând pe blog). Sau vă puteți abona la newsletter-ul nostru.  
  
Avem  multe de povestit așa că vom actualiza periodic site-ul si blogul cu fotografii și secțiuni noi.  

 

Week-end minunat să vă faceți!  
Isolda & Cristina 


Comments

No comments posted.
Loading...