Seeds Memories Photography | Bucuresti | Client? Mai bine zis, muza

Client? Mai bine zis, muza

April 16, 2015

“Ce mai face muza noastra?”. Cam asa incep toate conversatiile noastre cu L.

 

Muza foto, sedinta foto pentru femei, portret de femeie, fotografii artistice, fotografie si amintiriMuza Muza experienta Seeds Memories

 

L. a fost prima persoana care a spus “Vreau!”. Alaturi de ea, am inceput nebunia Seeds Memories.  Chiar dupa prima intalnire, cuvantul “client” ni s-a parut nepotrivit pentru L. Cu greu ar fi putut descrie omul pe care tocmai il cunoscusem si toata inspiratia pe care ne-o oferise prin povestile ei de viata. Cu siguranta, spunea prea putine si despre ceea ce planuiam: reconstruirea a 5 momente importante din viata ei, in fotografii si versuri.

 

Mai in gluma, mai in serios, am inceput sa ii spunem lui L. “muza”.  De atunci, multi dintre cei care au ales Seeds Memories, s-au auzit strigati astfel.

Iata de ce:

 

1. Inspiratia noastra sunteti voi si amintirile voastre. Nu avem un produs prestabilit, pe care il vindem tuturor. Fiecare pachet  pe care il oferim (fotografii + text) este un raspuns unic la dorintele voastre si la povestile pe care vreti sa le pastrati.

 

2. Credem in sedintele de fotografie care se desfasoara in mod natural. Cu alte cuvinte, nu o sa ne vezi punandu-te la zid si spunandu-ti sa ridici bratul sau sa zambesti intr-un fel anume. Frumusetea oamenilor nu are nevoie de indicatii. Conteaza foarte mult pentru noi sa te simti comod, iar miscarile tale sa fie cat mai libere. Sa fii tu.

 

3. Fiecare informatie pe care ne-o oferi despre tine este pretioasa. Ne ajuta sa cream acea atmosfera care transforma intalnirile Seeds Memories intr-o experienta aparte. La L., de exemplu, a plouat cu bomboane si am avut, ca invitate speciale, cateva din melodiile ei preferate. Fiecare din aceste detalii si-au gasit atat de bine locul in albumul cu fotografii si cuvinte.

 

Cand a auzit prima oara cuvantul “muza”, L. a ras si nu ne-a luat foarte tare in serios. Insa, la final, emotionata de pachetul pe care tocmai il primise din partea noastra, ne-a marturisit: “Sa stiti ca eu chiar m-am simtit ca o muza!”. Mai multe despre experienta ei aici.