Seeds Memories Photography | Bucuresti | Gift Card | Sesiune foto de familie

Gift Card | Sesiune foto de familie

December 10, 2015  •  Leave a Comment

Despre sarbatori, cu dragoste

Iubire, liniste, povesti, vin fiert, miros de scortisoara, mere coapte si cadouri alaturi de familie si de prieteni dragi sunt dupa parerea noastra ingredientele de baza pentru a crea in fiecare an cea mai frumoasa poveste de Craciun. Am incercat de-a lungul timpului si alte variante de a petrece sarbatorile de iarna. Totusi, de fiecare data, simtim ca asta e perioada aceea din an cand te bucuri ca ii ai alaturi pe cei care iti mai sunt alaturi si vrei sa petreci ceva mai mult timp impreuna cu ei.

Cand vine vorba de cadouri ne place sa visam cu ochii deschisi si sa ne amintim ce anume i-ar oferi bucurie persoanei respective, ce ar face-o sa topaie cu bucuria unui copil, sa tresara de emotie ca am surprins-o. Cum ar fi sa ne uitam la sarbatori (si la cadourile asociate lor) ca la o sansa de a ne (re)conecta cu oamenii dragi noua? Sa (ne) cream amintiri, sa ne oferim ragaz...sa ne imprietenim cu timpul.  

Cam asa fotografiem noi: ne conectam cu voi, observam, ascultam, ne deschidem sufletele catre voi. La final, momentele acelea unice si autentice le "inghetam" pentru cel putin o viata de om, iar voi si cei dragi voua va veti bucura atat de calatorie, cat si de destinatie.

Un cadou de pastrat in suflet. Pentru toata viata 

Cadou Gift Card - VoucherChristmas Gift Card - Sesiune foto de familieSesiune foto de familie

Cadou Gift Card - VoucherChristmas Gift Card - Sesiune foto de familieSesiune foto de familie

Daca va ganditi sa iesiti putin din tipare va propunem ca anul acesta sa oferiti un Gift Card reprezentand o sesiune foto de familie. Poate fi pentru voi sau pentru prieteni de-ai vostri. Fotografiem cu drag, oameni deschisi la suflet care vor sa se imprieteneasca cu timpul. 

Gift Card-ul il puteti cumpara acum pentru a-l putea oferi celor dragi de sarbatori si, cand aveti dispozitie si disponibilitate ne trimiteti un email pentru a stabili ziua si ora sedintei foto. Insa, va rugam, nu mai tarziu de 29 Februarie 2016. Sesiunea foto se poate desfasura intr-o locatie pe care o alegem impreuna (in parc, la voi acasa, in studio etc)

Ce primiti?

  • experienta unei sesiuni foto de familie intr-o atmosfera calda si prietenoasa
  • 10 fotografii digitale scrise pe un DVD personalizat
  • 5 fotografii tiparite si asezate cu bucurie intr-un ambalaj deosebit
  • 1 Cover Photo special pentru pagina voastra de Facebook

Toate acestea le primiti in termen de 7-10 zile de la incheierea sesiunii foto.

Pretul unui Gift Card* este 350 lei si poate fi achizitionat printr-un e-mail de comanda aici, mentionand in campul "Subject": "Gift Card - Sesiune foto de familie."

Numar de gift card-uri disponibile: 10

*Gift Card-ul este digital si va fi trimis pe e-mail dupa confirmarea platii.

Daca vreti sa vedeti fotografii de la ultimul nostru eveniment puteti accesa acest link: http://bit.ly/1PU9qt3

Va asteptam cu pofta de viata!


Comments

No comments posted.
Loading...