Seeds Memories Photography | Bucuresti | Blog

Fotografie de produs comercială. Amator sau Pro?

July 25, 2018  •  Leave a Comment

 

 

Fotografie de produs comercială. Amator sau Pro?

Ai un produs bun. Îndeplineşte toate condiţiile cerute de piaţă. Îţi faci un site. Cum îl prezinţi pe platforma de e-commerce?

Acum e momentul să îl pui în lumina potrivită pentru a scoate în evidenţă toate calităţile lui: formă, culoare, dimensiuni şi alte specificaţii tehnice. Este una dintre etapele unui plan de marketing bine pus la punct şi atât de necesar pentru business-ul tau. Fotografia comercială te ajută să spui într-un mod simplu şi clar povestea produsului tău. Rezultatul: creşterea notorietăţii brand-ului tău şi, în timp, creşterea vânzărilor.

Despre fotografia de produs

Fotografiile produselor tale trebuie să fie clare, complete, prezentate din cât mai multe unghiuri şi, foarte important, cât mai fidele realitaţii. O astfel de prezentare va aduce un avantaj competitiv în piaţa şi va convinge clienţii de calitatea lor.

Pentru orice platformă de e-commerce, industria online impune anumite standarde. Unul dintre acestea îl reprezintă prezentarea produsului pe un fundal alb pur (RGB: 255, 255, 255), rezoluţie cat mai mare, astfel încat imaginile să fie clare la un zoom al vizitatorului şi potenţialului client pe site.

Fotografie comerciala de produsFotografie comerciala de produsFotografi profesionisti in Bucuresti | Fotografie comerciala profesionista | Fotografie de produs: sticla, ceramica, bijuterii, ceasuri, birotica

Cât costa fotografia de produs?

Ei bine, ca în multe industrii când întrebi de preţ, răspunsul este: depinde. Pentru că nu vorbim de un produs oarecare de pe raftul din supermarket, ci de realizarea unor fotografii de prezentare, este necesar să ai în vedere mai mulţi factori care pot influenţa preţul unei fotografii.

Ai un produs de dimensiuni mici, medii sau mari? De câte fotografii ai nevoie? Ce fel de produse sunt: mate, lucioase, transparente, perisabile? De exemplu, obiectele reflectorizante, cum ar fi sticla, ceasurile sau bijuteriile, ridică un grad de complexitate mai avansat şi implică un consum de timp mai mare comparativ cu alte produse. În funcţie de obiectivele şi nevoile tale de business discutăm mai departe şi de modul de prelucrare al imaginilor respective. Una e să ai nevoie de fotografii ale produselor realizate pe fundal alb pur, şi alta e să vrei fotografii creative pentru o campanie de marketing sau pentru postarea de conţinut vizual pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, LinkedIn etc) Concret, când cumperi un produs de calitate, îl cumperi complet finisat :-)

Pe scurt, pretul îl stabilim în funcţie de complexitatea produselor, de abordare, de dimensiunea proiectului. De aceea, când realizezi planul de marketing şi bugetul pentru afacerea ta este bine să incluzi şi realizarea de fotografii comerciale de produs profesionale.

Fotografie comerciala de produsFotografie comerciala de produsFotografi profesionisti in Bucuresti | Fotografie comerciala profesionista | Fotografie de produs: sticla, ceramica, bijuterii, ceasuri, birotica

În loc de concluzie

Ştim cu toţii cât de departe a ajuns tehnologia azi. Ştim că foarte multe persoane au achiziţionat un aparat foto şi pot face poze. Însa, fotograful nu este doar un om care apasă pur si simplu pe declanşatorul aparatului foto. Fotograful investeşte o mulţime de resurse în educaţie şi studii de specialitate, workshop-uri, seminarii, experienţă, echipamente foto profesionale, studio foto, recuzită, business management etc. Pe scurt, timp, bani şi foarte multă pasiune. Toate astea pentru a fi mai bun decât a fost ieri şi pentru a oferi azi fotografii de calitate clienţilor săi.

Dacă ai nevoie de fotografii de produs comerciale, contactează-ne!

seedsmemories@gmail.com
+40 722 632 203
+40 724 350 898


"We're all mad here!"

April 03, 2018  •  Leave a Comment

Povestile bune traiesc. Ne inspira. Ne dau energie. Sunt tot timpul cu noi si ne provoaca sa vedem lumea altfel, in felul nostru. Va invitam sa luati o pauza si sa veniti in lumea noastra. Puteti sa-i spuneti "Alice In Tara Minunilor", "Alice In Wonderland" sau pur si simplu, "Wonderland". 

 

Incepand de azi va asteptam la sesiunile foto inspirate de povestea "Alice In Tara Minunilor".  Rezervari aici sau la seedsmemories@gmail.com | facebook.com/seedsmemories | 0722 632 203 | 0724 350 898. Detalii mai jos.

 

* Sedintele foto sunt valabile pentru un numar maxim de 4 persoane. Pentru un numar mai mare de 4 persoane se va percepe o taxa suplimentara de 50 lei pentru fiecare persoana adaugata.

Sedinta foto de studio inspirata din Alice In Tara MinunilorSeeds Memories-Sedinta foto de studio-Alice In Tara Minunilor


Prețuieste timpul. Creează amintiri. | Ședințe foto de iarnă

November 14, 2017  •  Leave a Comment

Ce-ai face dacă ar exista Mașina Timpului? Unde ai călători prima dată?

 
Noi am călători cu siguranță în perioada copilăriei noastre. Pentru că ne-ar plăcea să-i revedem pe cei dragi. Să petrecem mai mult timp împreună cu ei. Să nu avem griji. Să ne bucurăm pentru că suntem. 

Pentru noi, sărbătorile de iarnă înseamnă timp petrecut alături de cei dragi. Experiențe. Simplitate. În final amintiri. 

 

Cu bucurie vă anunțăm că, începând de azi, 14 Noiembrie 2017 până pe 08 Decembrie 2017, puteți face rezervări pentru ședințele foto de sărbători. Studioul nostru este pregătit pentru sesiunile foto de iarnă și se află într-o casă caldă și primitoare, aproape de Stadionul Național (nu va faceți griji pentru locul de parcare 😊). Vă așteptăm cu ceai, ciocolată caldă sau cafea, cozonac bun-bun, biscuiți, turtă dulce. 

Ședințele foto le vom realiza exclusiv pe bază de rezervare, de luni până duminică, în perioada 18 Noiembrie 05 – 17 Decembrie 2017, în intervalul orar 11h00 – 20h00

Later edit: Mai sunt locuri doar în perioada 05-17 Decembrie 2017. Vă recomandăm să faceți rezervări cât mai repede. 

Rezervările se pot face la 0722 632 203 sau 0724 350 998, la seedsmemories@gmail.com, prin intermediul formularului nostru de contact aici sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de facebook.  

Număr limitat de locuri. 

Ce veți primi:  
-     O ședință foto alături de cei dragi  
-     15 fotografii digitale 
-     10 fotografii tipărite pe hârtie fotografică de calitate (format 13 x 18 cm)  
-     O surpriză din partea noastră 

Preț: 450 lei

Vă așteptăm cu bucurie! 
Isolda & Cristina 
  

Seeds Memories | Sedinta foto Craciun      

Seeds Memories | Sedinta foto de sarbatori 2017

Seeds Memories | Sedinta foto de Craciun 2017

Seeds Memories | Sedinta foto pentru copii_Craciun 2017

Seeds Memories | Sedinta foto de familie in studio_Craciun 2017

Seeds Memories | Sedinte foto de copii de sarbatori 2017