Despre © Seeds Memories 

Cum erai  în urmă cu 10 ani? Ce-ți doreai? În ce credeai și cum te-ai schimbat? 
Care este povestea ta? Dar povestea bunicilor tăi? Ai vrea să cunoască și copiii tăi poveștile despre tine și despre familia ta? 
Ce ai vrea să îți amintești din perioada asta? Ce-ai vrea să știi și peste 20 de ani?

Amintiri de familie | Fotografii de familie | Amintiri si povesti prin fotografie si cuvinte.Amintiri si fotografiiAmintirile sunt samburi de viata din care crestem. Amintirile sunt sâmburi de viață din care creștem. Din ele se ridică arbori de familie incărcați cu povești care ne ajută să ne cunoaștem și să ne înțelegem. Să aflăm ce ne leagă sau ce ne dezleagă. Pe noi de noi, cei cu care impărțim o viață intreagă, sau pe noi de ceilalți, cei alături de care trăim zile, luni, ani. 
  
© Seeds Memories este o întâlnire între tine și poveștile pe care vrei să le păstrezi. Realizam fotografii cu și despre tine și/sau cei apropiați ție. 

  
© Seeds Memories a făcut primii pași dintr-o cutie cu fotografii vechi și o scrisoare care a schimbat o familie. Si continua cu oameni care vor să dea mai departe ceea ce sunt, știu, simt. © Seeds Memories crește alături de tine, cea/cel care îți dorești să transformi momentele importante în fotografii. 
 

Se spune că doar prezentul contează. Sau că trebuie să privești mereu înainte. Mulți se caută în trecut. Noi credem că timpul, în orice moment l-ai prinde, este bun cu noi dacă știm cum să îl imbrățisăm. 

Mai multe despre activitatea noastra fotografica puteti vedea aici, aici si aici.

  

Fotografii vechi de familie | Fotografii si scrisori | Fotografii artistice | Amintiri prin fotografie si povesti scrise.Fotografii de familie.Momentele importante transpuse in fotografii si cuvinte.