Culorile Toamnei - Sesiune de fotografie pentru copii mici și mari :-)

October 26, 2016  •  Leave a Comment

Culorile Toamnei - Sesiune foto pentru copii

Așa cum v-am obișnuit până acum, lună de lună am organizat câte o sesiune foto însoțită de diverse activități. Un eveniment pe care îl organizăm de fiecare dată cu bucurie de copil. 

Pe 1 Octombrie, la Lente, gazda excelentă din Dionisie Lupu 78 am avut plăcerea de a ne revedea cu copii si părinți participanți si la alte evenimente ©Seeds Memories și de a cunoaște si alti copii, părinți și bunici deschiși și dornici să descopere ce le-am pregatit. 

Am deschis evenimentul cu o activitate ce a urmarit confecționarea unor colaje de toamnă cu frunze adevărate. Am cunoscut adevarați artiști printre copii și părinți, colajele create de ei ne-au bucurat privirea și sufletele. 

 

Seeds Memories_Photography_Sesiune foto copii   

Am continuat cu invitata noastră supriză, Corina Munteanu de la MamaPan. Corina a susținut un atelier de pâine, iar copiii au fost încântați să frământe și să modeleze aluatul special cu maia. Iar bunătățurile aduse spre degustare de MamaPan ne-au adus aminte - cel puțin unora dintre noi - de gustul pâinicilor făcute de bunicile noastre. 

Seeds Memories_Sesiune de fotografie pentru copii_Atelier de paine MamaPan

Decorul de toamnă creat special pentru sesiunea foto l-am construit ținând cont de frânturi de amintiri din copilăria noastră. Baloții de paie au fost adusi din Ciolpani, decorul de frunze din fundal l-am realizat manual, iar frunzele le-am adunat din diverse parcuri din București. Fiecare obiect a avut in spate povestea sa, fapt ce ne-a ajutat sa cream o atmosferă de toamnă placuta. Sperăm că, atat copiii cât și părinții să rămână cu amintirea unei experiențe frumoase.  

Seeds Memories_Sesiune foto pentru copii_Decor de toamna

Seeds Memories_Sesiune de fotografie de familie_Decor cu frunze de toamna

Mulțumim, copii luminoși și părinți zâmbitori! Vă mai asteptăm și la celelalte evenimente ©Seeds Memories.

Mulțumim Lente & MamaPan! You rock! :-)

 


Comments

No comments posted.
Loading...