Experienta Seeds Memories – Interviu cu L.

May 18, 2015

L. este prima clienta sau, mai bine zis, muza Seeds Memories. Ne-a oferit doua surprize placute: a ales pachetul “Eu cu mine” si… versuri pentru a-i insoti fotografiile.  Ii multumim pentru cat de deschisa a fost in a ne spune povestile ei si pentru tot ceea ce am invatat din ele: ca oamenii se pot schimba in bine si ca iubirile, desi pierdute, te ajuta sa cresti.

Ce te-a facut sa spui "da" cand ai auzit de Seeds Memories?

Mi-a placut foarte mult ideea de fotografie + poveste si simteam ca ma va ajuta in procesul meu de dezvoltare personala. Voiam ceva care sa-mi aminteasca de mine, cea de acum, precum si de schimbarile prin care am trecut in ultimii ani. Nu aveam ceva foarte clar in minte, dar cand am vazut Seeds Memories, mi-am spus “Asta e!”.

Cum te-ai simtit in timpul sedintei foto?

M-am bucurat de o atmosfera relaxanta si distractiva, m-am simtit  confortabil si pot spune ca a fost o experienta minunata:)

De ce ai ales versuri  pentru povestea ta?

Imi place mult poezia si aveam tot felul de curiozitati: chiar se poate transforma o parte din povestea mea de viata in versuri? Cum? Ce versuri pot eu sa inspir?

Care au fost sentimentele tale dupa sedinta foto?

M-am regasit pe mine dincolo de aparente si am descoperit emotile pe care le transmite chipul meu. Am fost surprinsa cand am vazut fotografiile, nu stiam ca pot fi atat de expresiva. Mi-a crescut increderea in mine si am invatat sa ma apreciez mai mult. 

Experienta Seeds MemoriesExperienta Seeds Memories