Prețuieste timpul. Creează amintiri. | Ședințe foto de iarnă

November 14, 2017  •  Leave a Comment

Ce-ai face dacă ar exista Mașina Timpului? Unde ai călători prima dată?

 
Noi am călători cu siguranță în perioada copilăriei noastre. Pentru că ne-ar plăcea să-i revedem pe cei dragi. Să petrecem mai mult timp împreună cu ei. Să nu avem griji. Să ne bucurăm pentru că suntem. 

Pentru noi, sărbătorile de iarnă înseamnă timp petrecut alături de cei dragi. Experiențe. Simplitate. În final amintiri. 

 

Cu bucurie vă anunțăm că, începând de azi, 14 Noiembrie 2017 până pe 08 Decembrie 2017, puteți face rezervări pentru ședințele foto de sărbători. Studioul nostru este pregătit pentru sesiunile foto de iarnă și se află într-o casă caldă și primitoare, aproape de Stadionul Național (nu va faceți griji pentru locul de parcare 😊). Vă așteptăm cu ceai, ciocolată caldă sau cafea, cozonac bun-bun, biscuiți, turtă dulce. 

Ședințele foto le vom realiza exclusiv pe bază de rezervare, de luni până duminică, în perioada 18 Noiembrie 05 – 17 Decembrie 2017, în intervalul orar 11h00 – 20h00

Later edit: Mai sunt locuri doar în perioada 05-17 Decembrie 2017. Vă recomandăm să faceți rezervări cât mai repede. 

Rezervările se pot face la 0722 632 203 sau 0724 350 998, la seedsmemories@gmail.com, prin intermediul formularului nostru de contact aici sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de facebook.  

Număr limitat de locuri. 

Ce veți primi:  
-     O ședință foto alături de cei dragi  
-     15 fotografii digitale 
-     10 fotografii tipărite pe hârtie fotografică de calitate (format 13 x 18 cm)  
-     O surpriză din partea noastră 

Preț: 450 lei

Vă așteptăm cu bucurie! 
Isolda & Cristina 
  

Seeds Memories | Sedinta foto Craciun      

Seeds Memories | Sedinta foto de sarbatori 2017

Seeds Memories | Sedinta foto de Craciun 2017

Seeds Memories | Sedinta foto pentru copii_Craciun 2017

Seeds Memories | Sedinta foto de familie in studio_Craciun 2017

Seeds Memories | Sedinte foto de copii de sarbatori 2017


New Beginnings

November 11, 2017  •  Leave a Comment

Ne-am reîntors. Am lipsit din online pentru a munci la un vis pe care îl aveam de multă vreme: un spațiu, un loc unde să putem crea tot ce ne trece prin cap din punct de vedere fotografic. Și am găsit acel loc. Cu bucurie și emoție, vă așteptăm la studioul nostru. Să ne vizitați, să stăm de vorba, să creăm împreună amintiri prin fotografie.  
  
Studioul se află într-o zonă centrală a orașului, în Vatra Luminoasă, lângă Stadionul Național Lia Manoliu. În paralel cu vizionări, amenajări, cumpărături și tot ceea ce a mai fost nevoie, am lucrat și la diverse proiecte fotografice.  
  
Se simtea nevoia și de o actualizare a site-ului nostru, așa încât am urcat o mică parte din activitatea noastră de la studio pe site-ul nostru
aici .


Câteva din imaginile realizate în anii anteriori la evenimentele pentru copii le puteți vizualiza aici.
  
Și, o secțiune nouă pe site,
"Wedding stories", în care vrem să vă arătăm câteva dintre nunțile care ne-au rămas în suflet datorită oamenilor minunați și vibe-ului fantastic.   
  
Vă așteptăm
pe site, pe blog, pe pagina de facebook sau pe instagram pentru a afla de evenimentele pe care vi le pregătim. (teaser: în câteva zile veți putea face rezervări pentru sesiunile foto de sărbători, detalii în curând pe blog). Sau vă puteți abona la newsletter-ul nostru.  
  
Avem  multe de povestit așa că vom actualiza periodic site-ul si blogul cu fotografii și secțiuni noi.  

 

Week-end minunat să vă faceți!  
Isolda & Cristina 


Povesti cu masti

October 28, 2016  •  Leave a Comment

Povesti cu masti | Sesiune foto pentru copii (4-9 ani)

Sesiune foto cu tematica de Halloween pentru copii si parinti

Imaginația și creativitatea voastră ne uimesc mereu. Știm că în fiecare dintre voi se ascunde un mic artist, așa că, sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 11h00 vă așteptăm în mansarda caldă și primitoare de la Lente (Arcului nr.8) pentru a crea măști fantastice și amuzante. 

Și pentru că decorul dovleacului rămâne în această perioadă o activitate dintre cele mai distractive și captivante am pregătit pentru voi dovlecei și tărtăcuțe ce abia așteaptă să prindă viață. 

Dacă vă surâde ideea, puteți aduce cu voi și costumații abandonate prin dulap: de la super eroi până la costumații cu tematică de Halloween, toate sunt binevenite în cadrul acestei sesiuni foto.

 

Ce veți primi:

 • 5 fotografii tipărite* 

 • 10 fotografii digitale 

 • 1 colaj foto digital cu momente din timpul sesiunii foto

 * Veți primi fotografiile tipărite prin curier sau personal, în termen de 7-10 zile de la încheierea evenimentului, în funcție de alegerea dvs.

 

Preț: 100 lei/copil 

Prețul include materialele necesare desfăsurării evenimentului. 

 

Număr limitat de locuri. 

 

Rezervă un loc printr-un email la seedsmemories@gmail.com cu numele, prenumele și numărul tău de telefon sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook. 

Locul este considerat rezervat după trimiterea email-ului la adresa de mai sus și achitarea taxei de participare. 

 

Fotografii cu copii realizate de noi puteți vizualiza aici: http://bit.ly/1txIPcA​

 

Partener: 

logo_lentelogo_lente